Uni 24

Uni 24

Uni24 gjør at du og bedriften din får en mer effektiv utnyttelse av vårt regnskapssystem og i arbeidsfordelingen mellom dere og oss som regnskapskontor.

Webløsningen gir deg tilgang til viktige funksjoner og nøkkeltall i økonomisystemet ditt når som helst og hvor som helst.

Uansett om du bruker PC, Mac, nettbrett eller mobil – alle data flyter sømløst mellom Uni24 og vårt regnskapsprogram. Det gir deg arbeidsflyt, og gjør at du alltid er oppdatert og alltid har nøkkeltallene dine tilgjengelig.

Et regnskapsprogram på nett gir deg mange fordeler: I tillegg til at du uansett tid på døgnet og uansett hvor du er i verden alltid kan logge deg på systemet fra en hvilken som helst enhet, blir ordrer, fakturaer, notater og dokumenter som lages mens du er på reise, på farten eller i møter, automatisk synkronisert.

Løsningen som gjør deg mer effektiv

Uni 24 gir deg og bedriften din store konkurransefortrinn: Rask, riktig og god kundebehandling sikrer at alle produkter kommer med på ordrer og fakturaer. Det sørger for færre feil, kjappere levering, flere salg, høyere omsetning, bedre inntjening og i tillegg lavere driftskostnader på IT.

I Uni24 ledelsesinformasjon finner du oversikt over nøkkeltall med en enkel vurdering av økonomien i bedriften, grafisk fremstilling med tabeller av både resultat og balanse som viser utviklingen de siste to årene, og oversikter over utvikling på fakturaer, ordrer og tilbud.

Dette kan du gjøre med Uni24

Du velger selv hvilke av tjenestene i løsningen bedriften din ønsker å bruke, og hvem som skal ha tilgang. Dere logger inn hos oss på www.controllervest.no, og så er tjenestene tilgjengelige. Mange benytter denne muligheten til blant annet å distribuere regnskapsrapporter til styrene sine.

Oversiktsbildet i Uni24 gir også god oversikt over dagens aktiviteter, og som gjør at alle enkelt kan følge med på ny og oppdatert informasjon.

Uni24 gjør at du og bedriften din får en mer effektiv utnyttelse av regnskapsprogrammet, lettere tilgjengelighet til dataene deres og lavere kostnader på IT-infrastrukturen.

 

Med Uni24 får du

  • Et regnskapsprogram på nett
  • Alltid oppdatert økonomisystem
  • Oppdatert regnskapet når som helst og hvor som helst
  • Oversiktlige og gode rapporter
  • Lave driftskostnader

Les mer om de ulike modulene