Tripletex

Vi benytter Tripletex til våre regnskapstjenester. Tripletex er et regnskapssystem hvor vi enkelt kan samarbeide om regnskapet basert på din bedrifts behov. Vi er sertifisert partner av Tripletex, og har den kompetansen du trenger innen regnskapsføring.

Gode grunner for å velge Tripletex

Skybasert regnskapsføring

Tripletex er et skybasert regnskapssystem tilgjengelig på alle enheter. Med Tripletex kan du derfor jobbe effektivt med regnskapsføring hvor som helst du har tilgang på internett.

Moderne og brukervennlig

Tripletex er regnskapssystemet alle forstår. Tripletex er modulbasert, og du velger selv hvilke tjenester du har behov. Tripletex kan enkelt tilpasses din bedrift og bransje.

Sømløst samarbeid

Tradisjonelt har regnskapsførere og kunder samarbeidet lite om regnskapsføring. Med Tripletex derimot er det enkelt å fordele roller mellom dere som kunde og oss som regnskapsfører.

Moduler i Tripletex

Faktura og regnskap

Modulen for faktura og regnskap gir deg full kontroll over bedriftens økonomi med et system som er intuitivt, effektivt og fleksibelt.

Lønn og reiseregning

Modulen for lønn og reiseregning sparer bedriften for kostnader og legger til rette for enkle og oversiktlige lønnsutbetalinger.

CRM

Modulen for CRM gir deg salgsprognoser, oppfølging av prospekter, integrasjon mot kalender, salgsrapporter og er sømløst integrert med de øvrige modulene.

Prosjekt og timeføring

Modulen for prosjekt og timeføring kan du enkelt opprette prosjekter med prosjektdeltakere, kunder, ordre og fakturaplaner.

glenn-sundland

«Våre eiendomsselskaper og holdingselskaper føres i Tripletex, hvor leieinntekter håndteres effektivt med automatisk abonnementsfaktura. Inngående faktura behandles elektronisk og betales direkte fra Tripletex. Et effektivt program og et godt samarbeid med Controller Vest AS gir oss mulighet til å fokusere enda mer på vår kjernevirksomhet.»

Glenn Sundland
Daglig leder i BGO Eiendom AS

Tripletex på mobil

Med appen til Tripletex får du gjort unna regnskapet hvor du vil, når du vil. Med Tripletex-appen har du med deg kontoret hvor som helst.

I appen kan du lage utlegg og reiseregninger, funksjon for kjøregodtgjørelse, sende bilder og PDF-er til dokument- og bilagsmottaket i appen, registrere og fakturere arbeidstimer, få varsel om nye lønnsslipper og funksjon for diettgodtgjørelse.

Utlegg og reiseregninger

Opprett utlegg og reiser fortløpende, så slipper du å lete etter gamle kvitteringer.

Kjøregodtgjørelse

Du kan starte og stoppe en reise i appen for automatisk beregning av kjøregodtgjørelse.

Direkte opplastning

Last opp vedlegg og detaljer i appen med en gang. Appen hjelper deg også å tolke kvitteringer.

Timeregistrering

I appen kan du føre timene dine underveis, og enkelt ferdigregistrere arbeidsuken på mobilen.

Varsling

Du varsles når lønnsslippen din er tilgjengelig, og får full oversikt over lønn, trekk og utlegg.

Diettgodtgjørelse

Appen beregner diett automatisk for deg med statens satser for diettgodtgjørelse.

Kontakt oss

Har du spørsmål om våre tjenester?
Kontakt oss, så hjelper vi deg.

    controller-vest-6