Nyheter i Tripletex

Tripletex har lansert flere nye spennende moduler, verktøy og forbedringer i programvaren den siste tiden. Vi har samlet siste nytt nedenfor.

 

Lager og logitiskk

Tripletex har lansert en ny modul; lager og logistikk. Den nye lager og logistikkmodulen i Tripletex sørger for at du alltid har oversikt over dine ordre, produkter og varelager.

Med Tripletex Lager og logistikk får du kontroll på hele logistikkprosessen, fra innkjøp og varemottak, til ordre og levering til kunde. En smidig prosess sørger for du alltid har oversikt, og lar deg enkelt oppdage og håndtere avvik underveis. Modulen gir deg kontroll over dine produkter og varelager, samt tilgang til viktige rapporter og nøkkeltall.

Lager- og logistikk-modulen inneholder:

  • Administrasjon av lager
  • Lagerlokasjon
  • Plukkliste og pakkeseddel
  • Innkjøp
  • varemottak
  • Avvikshåndtering
  • Restordre
  • Varetelling

Les mer

 

Automatisk bankavstemming

Du kan nå flytte inn- og utbetalinger til riktig måned slik bankavstemmingen kan lukkes. Endringen lar deg overføre transaksjoner med dato nær månedsslutt uten å manuelt opprette et avansert bilag.

Les mer

 

Ny innstilling for sumpost av betalinger

Tripletex har nå laget en egen innstilling for sumpost av betalinger. Det betyr at betalinger på samme dag ikke vil slås sammen som en sumpost i banken. Endringen forenkler arbeidet med bankavstemming.

Les mer

 

Standard betalingsform kan nå defineres

Det er nå mulig å definere hvilken bankkonto som skal være standard på nye leverandører. Har du flere bankkontoer vil du nå kunne spare tid ved å slippe å gå gjennom listen for å velge rett konto hver gang du skal opprette en betaling. Tidligere ble den kontoen som sist var lagt til i listen foreslått som førstevalg, men nå kan dette defineres fritt under regnskapsinnstillinger og betalingstyper.

Les mer

 

Mitt abonnement

Tripletex sin “Vår kundeside” har nå blitt relansert som “Mitt Abonnement”. Den nye endringen gjør det enda enklere å administrere ditt kundeforhold med Tripletex. På «Mitt Abonnement» kan du enkelt se hvilken pakke og tilleggstjenester selskapet ditt allerede har, og få en oversikt over hvilke andre pakker og tilleggstjenester som er tilgjengelig i Tripletex.

Les mer

 

Skreddersydde fakturamaler

Det er nå flere muligheter for å tilpasse utseendet på fakturaene dine i Tripletex. Skreddersydde fakturamaler er tilgjengelig i beta i Tripletex. Denne funksjonen gjør det mulig å tilpasse utseendet på fakturaene dine.

Abonner på nyhetsbrev