Nyheter i Tripletex

Tripletex har lansert flere nye spennende produktnyheter og forbedringer i appen den siste tiden. Vi har samlet siste nytt for deg.

 

Tilbud på pensjon fra Storebrand

Tripletex har lansert en helt ny nyhet hvor du kan få et uforpliktende tilbud skreddersydd av Storebrand basert på din bedrifts behov. Tripletex samler all nødvendig informasjon, og formidler informasjonen på en trygg måte direkte til Storebrand. Storebrand kontakter deg så med et tilbud basert på bransjenorm og dine spesifikke behov.

Les mer om den spennende nyheten

 

Visningsvalg og kostnadskonto huskes nå for EHF

Det er nå enda smidigere å føre EHF fakturaer i Tripletex. Ved enkel føring av EHF fakturaer vil Tripletex nå huske hvilken kostnadskonto som ble brukt sist, og denne vil dukke opp automatisk som forslag ved kontering.

Les mer

 

Hovedboken er nå mer oversiktlig

Tripletex har gjort hovedboken mer oversiktlig som nå viser deg tydeligere hvilket bilag du jobber med. Ved bruk av PDFvisning kan du nå se at det aktuelle bilaget markeres i oversikten.

Les mer

 

Forbedringer i appen

I versjon 7.3.15 av appen har det blitt lansert to nye forbedringer:

  • Det har blitt mulig å starte en ny stoppeklokke også fra forslag når en allerede har en pågående stoppeklokke. Den pågående stoppeklokken vil automatisk bli stoppet.
  • Flere av inputfeltene har fått såkalt autofocus som vil si at keyboard automatisk vil dukke opp i flere felter.

Les mer

 

Ny fargepalett tilgjengelig i Tripletex

Fargepaletten i Tripletex har blitt oppdatert. Det har blitt gjort endringer på hvordan fargene i applikasjonen blir brukt. Hensikten er økt lesbarhet, bedre kontrast, og en tydelig blå tråd gjennom systemet.

Les mer

Abonner på nyhetsbrev