Nyheter i Tripletex i mai

Tripletex lanserte flere nye forbedringer og forenklinger i programvaren i mai. Vi har samlet siste nytt nedenfor.

 

Import av Vipps-oppgjør

Tripletex har lagt til rette for en import som er tilpasset oppgjørsrapportene som kan eksporteres fra Vipps. Dette gjør det svært enkelt å registrere transaksjoner fra Vipps i Tripletex.

Les mer

 

Eksport av prosjekter

Det er nå mulig å eksportere alle prosjekter man har i Tripletex. Funksjonen er først og fremst utviklet for å kunne gjøre masseendringer på prosjekter. Man kan altså eksportere prosjektene sine fra Tripletex, endre informasjonen man ønsker på de eksporterte prosjektene og deretter importere de inn i Tripletex igjen. På den måten slipper man å gå inn på hvert enkelt prosjekt for å gjøre ønskede endringer.

Les mer

 

Forbedret støtte for innbetalingsfiler via AutoPay

Løsningen gjør det blant annet enklere å avstemme banken og finne ut om kundene dine har betalt fakturaer uten KID-nummer. Dersom man har aktivert tjenesten innbetalinger i bank, vil banken sende innbetalingsfiler til Tripletex. Frem til nå har Tripletex kun bokført innbetalinger med et KID-nummer som ett og ett bilag.

Innbetalingsfiler kan inneholde både betalinger med og uten KID, samt kreditnotaer. I banken slås innbetalinger sammen til en sumpost og har til nå vært nesten umulig å kunne matche under en bankavstemming.

Les mer

 

Import av regnskapshistorikk etter at åpningsbalansen er opprettet

Det er nå mulig å importere regnskapshistorikk via SAF-T-formatet, også etter at åpningsbalansen i Tripletex er opprettet. Det vil si at om man bytter fra et annet ERP-system til Tripletex, kan man opprette en åpningsbalanse og starte med bokføringen i Tripletex uten at regnskapet i det andre ERP-systemet er avsluttet.

Les mer

Abonner på nyhetsbrev