Nyheter i Tripletex

Tripletex har lansert flere nye forbedringer og forenklinger i programvaren den siste tiden. Vi har samlet siste nytt nedenfor.

 

Maskinlæring på reiser og utlegg

I en ny oppdatering har Tripletex implementert maskinlæring for å automatisk fylle ut kostnadskategori på kvitteringer som tidligere ikke har vært mulig. Tidligere har man fått hjelp til å fylle inn beløper og datoer automatisk med en fakturatolk, men ikke hvilken kategori kvitteringen tilhører. Nå får man derimot automatisk utfylt kostnadskategori også.

Les mer

 

Import av oppgjørsrapporter fra Stripe og Klarna

Tripletex har nå lagt til rette for å importere oppgjør fra Stripe og Klarna. For alle med nettbutikk med Klarna eller Stripe som betalingsløsninger vil det nå være svært enkelt å registrere transaksjoner i Tripletex.

Les mer

 

Støtte for AvtaleGiro

Nå kan alle kunder i Tripletex opprette AvtaleGiro for utgående faktura. AvtaleGiro egner seg for Tripletex-kunder som sender regelmessig faktura til samme kunde.

Les mer

 

Veiviser for onboarding

Tripletex har nå lansert en veiviser for onboarding av lager- og logistikkmodulen. Veiviseren hjelper deg å sette opp modulen basert på ditt selskaps behov.

Les mer

Abonner på nyhetsbrev